Amer Sports Brand Store on Vallilassa sijaitseva erikoisurheiluliike, jonka kattavaan valikoimaan kuuluvat johtavat urheilubrändit Salomon, Wilson, Atomic, Arcteryx, Mavic, Enve ja Suunto. Myymälästämme löydät näiden merkkien uusimmat ja kiinnostavimmat urheilu-, ulkoilu- ja lifestyle- tuotteet.

Ovatko urheilu ja ulkoilu intohimojasi? Pystytkö innostamaan asiakkaitamme erinomaisilla myyntitaidoillasi? Etsitkö uusia haasteita laadukkaiden urheilubrändien parissa? Jos tunnistat itsesi, tule ja liity iloiseen ja osaavaan tiimiimme Amer Sports Brand Storessa Helsingissä!

Etsimme kahta urheiluliikkeen myyjää


Tärkeintä tehtävässä on ensiluokkaisen asiakaspalvelun tarjoaminen ja huipputason asiakaskokemuksen varmistaminen. Työ on pääasiassa urheiluvaatteiden ja jalkineiden sekä urheiluvälineiden myyntiä erikoisliikkeessä. Myös tuotteiden täydennys, esillepano ja myymälän ja takatilojen siisteydestä huolehtiminen ovat tärkeitä päivittäisiä tehtäviäsi. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin ja lauantaihin, mutta satunnaisia sunnuntaivuorojakin voi olla. Toinen tehtävistä on kokoaikainen, määräaikainen tehtävä 31.5.2019 saakka ja toisessa vakituisessa tehtävässä työtunteja on tarjolla keskimäärin 30 tuntia viikossa.

Odotamme sinulta erinomaista asennetta asiakaspalvelua ja myyntityötä kohtaan. Olet aikaansaava ja oma-aloitteinen, mutta työskentelet myös mielelläsi osana tiimiä. Olet kiinnostunut urheilusta ja ulkoilusta, ja sinulla on kenties aktiiviharrastajataustaa eri urheilulajeista. Kokemus erikoisliikkeessä työskentelystä ja urheilukaupasta sekä Amer Sportsin brändien tuntemus on eduksi tehtävässä. Toivomme, että voit työskennellä joustavilla aikatauluilla myös lauantaisin ja satunnaisesti sunnuntaisin. Lisäksi toivomme, että pystyt palvelemaan asiakkaitamme englanniksi ja suomeksi, muu kielitaito lasketaan eduksi.

Me lupaamme tarjota sinulle mielenkiintoisen tehtävän nopeasti kehittyvällä toimialalla, sekä näköalapaikan laadukkaiden urheilubrändien maailmaan. Pääset osaksi ammattitaitoista ja iloista tiimiämme Amer Sports Brand Storessa. Monipuolinen ja haastava työ erikoisliikkeessä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä urheilukaupan todelliseksi ammattilaiseksi. Amer Sportsilla haluamme lisäksi tukea aktiivista ja liikkuvaa elämäntapaa ensiluokkaisten työsuhde-etujemme avulla.

Mikäli tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, ja haluat päästä osaksi Amer Sports Brand Storen huipputiimiä, lähetäthän meille hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.8.2018. Toivomme että liität hakemukseen palkkatoiveesi ja CV:n sekä suositteljoiden tiedot. Liitä mukaan myös maininta siitä, kumpaa tehtävää haet ensisijaisesti.

Hae online.